a muzsikás támogatói


program

támogató

cél

A MOL bemutatja:
Kodály Estek
országos hangversenysorozat

2007-2008.http://www.mol.hu

A Muzsikás együttes országos koncertsorozatot indított Kodály Zoltán, a népzenegyűjtő zenetudós, a kiváló zenepedagógus és kiemelkedő zeneszerző tiszteletére. A hangversenyeken Petrás Mária moldvai énekes mellett a városok kiemelkedő, magas színvonalú kórusai is közreműködnek.
további információk...


"Énekóra MOL-ban"
Rendhagyó iskolai énekórahttp://www.mol.hu

A Muzsikás együttes felajánlást tett: 2008-ban, mint a korábbi években elmegy ötven-ötven iskolába és ott az egyik tanóra helyett összevont ének-zeneórát tart, népzenei élményhez juttatva a diákokat és a pedagógusokat. Ezért az iskoláktól semmilyen anyagi hozzájárulást nem kér. A korábbi évekhez hasonlóan, 2008-ban is a kezdeményezés mögé állt a MOL Rt.
további információk...

Médiatámogatás


www.muzsikas.lap.hu

A Muzsikással kapcsolatos linkek gyűjtése

korábbi támogatások

program

támogató

cél

A MOL bemutatja:
A Muzsikás karácsony
a Zeneakadémián

2006.http://www.mol.hu

A Muzsikás együttes 2006-ban is megtartotta a Zenekadémián a karácsonyi hangversenyét zenével készülve az ünnepre. Vendégek voltak: Petrás Mária énekes Moldvából és Jandó Jenő zongoraművész.


"Énekóra MOL-ban"
Rendhagyó iskolai énekóra
2005, 2006, 2007http://www.mol.hu

A Muzsikás együttes felajánlást tett: 2005 2006 és 2007 folyamán elmegy ötven-ötven iskolába és ott az egyik tanóra helyett összevont ének-zeneórát tart, népzenei élményhez juttatva a diákokat és a pedagógusokat. A kezdeményezés mögé állt a MOL Rt., 2005-ben 25, 2006-ban és 2007-ben 40 iskolai énekórát támogatva.
további információk...

A MOL bemutatja:
A Muzsikás Erdélyben
Jótékonysági koncertsorozat Udvarhelyszék árvízkárosultjaiért
2005.http://www.mol.hu

A Muzsikás együttes 2005 szeptember 23. és 30. között erdélyi hangversenykörúton volt, végiglátogatva a nagyobb erdélyi városokat. A Muzsikás a turné során keletkezett bevételt az Udvarhelyszéki árvízkárosultak megsegítésére ajánlotta fel. A hangversenykörút fő támogatója a MOL Rt, a koncertek állandó vendége Petrás Mária moldvai énekes volt.
tovább...

Rendhagyó iskolai énekórák
Debrecenben
2006.

A rendhagyó iskolai énekóra megtartása két debreceni középiskolában 2005-ben. (Tóth Árpád Gimnázium és Ady Endre Gimnázium)
tovább...